Fatih Terim istedi Mourinho kabul etti! Galatasaray bir transferi daha bitiriyor

Süper Lig'de umduğu başarıyı yakalayamayan Galatasaray ara transfer döneminde alacağı futbolcular ile ligin ikinci yarısında şampiyonluk yarışına yeniden dahil olmak istiyor. Monaco'dan Henry Onyekuru ve Leipzig'ten Marcelo Saracchi'yi kiralık olarak kadrosuna katan Galatasaray, Victor Wanyama transferinde de sona gelmiş durumda.

Monaco'dan Henry Onyekuru'yu, Leipzig'ten Marcelo Saracchi'yi kiralık olarak kadrosuna katan sarı kırmızılılar, ara transfer döneminde alacağı futbolcular Süper Lig'in ikinci yarısında taraftara bambaşka bir Galatasaray izletmek istiyor.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim Terim'in Mourinho ile yaptığı görüşme sonrasında sarı kırmızılı camia için olumlu gelişmeler yaşanıyor. Mourinho'dan Victor Wanyama'yı isteyen Terim'e, Mourinho'nun cevabının olumlu olduğu öğrenildi.

Takım içindeki disiplinsiz davranışları sebebiyle sarı kırmızılı takımda düşünülmeyen Steven Nzonzi'nin yerine kadroya katılacak olan Victor Wanyama için Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar tarafından, geçtiğimiz günlerde Tottenham'a resmi teklif yapıldı.

Bu hafta imzalar tamam!

Victor Wanyama'yı 1.5 yıllığına kiralamak isteyen Galatasaray, tecrübeli oyuncu ile bu hafta anlaşarak, sarı kırmızılı camiaya bir müjde daha vermesi öğrenilen bilgiler arasında yer alıyor.

Günün Önemli Haberleri