Dursun Özbek büyük fedakarlık yaptı

Galatasaray'da ödeme krizi aşıldı. Başkan Dursun Özbek, 10 milyon TL'lik bir fedakarlık yaparak, futbol takımındaki olası huzursuzluğu bertaraf etti.

Galatasaray'da futbol şubesindeki ödeme krizine başkan Dursun Özbek el attı. Aslan'ın patronu geciken ödemeler nedeniyle başgöstermesi beklenen krizi kişisel gayretiyle bertaraf etti.

Elini taşın altına soktu

Duygun Yarsuvat dönemininde finansal problemlerde elini taşın altına sokan ilk isim olan Özbek, bu kez futbolcuların birikmiş alacaklarını kendi hesabından karşılama yoluna gitti.

Muslera Galatasaray'da kalacak mı?

Borçlar kapatılıyor

Oyunculara birikmiş alacaklarının bir kısmının bugün öğle saatlerinde ödendiği ifade edildi. Galatasaray'da gecikmiş alacakların diğer kısımlarının da en geç cumaya kadar ödeneceği ve futbol takımına olan borcun büyük bölümünün kapatılacağı ifade edildi.Yine Emre yine gerilim

Başkan Dursun Özbek'in bu operasyon için kişisel hesabından 10 milyon TL'lik bir bütçe ayırdığı ifade edildi. Lig ve kupada final haftalarına girilirken yapılan ödemelerin, futbolcuların motivasyonunu olumlu yönde etkilemesi bekleniyor.

Günün Önemli Haberleri