Beşiktaş'ta yönetim krizi! Kulüpten ayrılmak istediler!

Beşiktaş'ta yarın yapılacak olan genel kurul öncesinde Futbol A.Ş.'de kriz çıktı. Yarın yapılacak toplantı sonrası belli olacak yeni yönetim kurulunun belirlenmesinin öncesinde Başkan Ahmet Nur Çebi, İkinci Başkan Adnan Dalgakıran ve Genel Sekreter Mesut Urgancılar kulüpten ayrılmak istediler.

Beşiktaş Futbol A.Ş.'de 31 Ekim 2019 tarihinden bu yana görev alan Başkan Ahmet Nur Çebi, İkinci Başkan Adnan Dalgakıran ve Genel Sekreter Mesut Urgancılar görevlerinden ayrılmak istediler.

Siyah beyazlı kulübün son genel kurulunda başkan adayı olan Hürser Tekinoktay bu ayrılık kararına sosyal medya hesabından "Beşiktaş markasının ve bütçesinin yönetildiği birinci yer Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı’dır. Beşiktaş Kulübü Başkanı, ikinci başkanı ve genel sekreteri, bu bütçedeki ve prestijdeki şirketimizin yetki ve sorumluluğunu üzerinde bulundurmak ve muhafaza etmek zorundadır” diyen Tekinoktay, “Futbol A.Ş.’yi yönetim kurulu dışından kişilerin yönetecek olması ihtimali, teamüllere aykırı olduğu gibi yanlış anlaşılmalara da yol açabilecektir” şeklinde tepki gösterdi.

Günün Önemli Haberleri