Beşiktaş Caner Erkin hamlesiyle Fenerbahçe'yi bitirdi

Fenerbahçe'de süresiz kadro dışı bırakılan Caner Erkin olayında adeta her saniye bir gelişme yaşanıyor. Fenerbahçeli oyuncuların kafasını Beşiktaş yöneticilerinin karıştırdığı iddiaları gündemde..

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, ''sezon bitmeden kimseyle sözleşme imzalamak yok'' sözleri Beşiktaş Asbaşkanı Ahmet Nur Çebi'yi harekete geçirdi.

Çebi, Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül'ün menajerleriyle temas kurarak, ''Fenerbahçe sözleşme imzalamazsa kapımız onlara açık'' mesajı veriyordu.

Kendilerine ayrıcalık tanınmasını bekleyen üç oyuncunun kafası da Çebi'nin bu sözleri ile karıştı. Yıldırım'ın, kimsenin meajeriyle konuşmayacağını da söylemesi de oyuncuları rahatsız etti.

Üç yıldız da Fenerbahçe'den ayrılmak istemese de sürekli olarak dillendirilen, ''şampiyonluk gelmezse, kimseyle sözleşme yenilenmeyecek'' haberleri ile rahatsızlıkları arttı.

Beşiktaş Fenerbahçeli yıldızların peşinde

Fenerbahçe'de transferi üstlenen Ali Yıldırım, ''bunlar taktik'' dese de Çebi'nin sürekli olarak üç oyuncunun menajerini araması ve "nasıl böyle oyuncularla sözleşme yenilenmez, hayretler içerisindeyim" sözleri oyuncuların kafalarını daha da karıştırdı.

Son olarak Pereira'nın kendisinin ilk 11'e almaması yüzünden rest çeken Caner içinde Beşiktaş kulislerinde Çebi'nin taktiği tuttu iddiaları yükseldi.

Günün Önemli Haberleri