Ali Koç Mesut Özil ile ilgili iddialı konuştu! "Tüm dünyaya kendini gösterecek"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Kurul toplantısında konuştu. Başkan Ali Koç, Mesut Özil transferi ile ilgili "Mesut Özil sahaya çıkacak ve dünyaya kim olduğunu gösterecek" şeklinde iddialı açıklamalar yaptı.

Sarı lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, "50TL üyelik ücretinin değiştirilmesi ve artırılması gibi bazı ihtiyaçlar var. Geçen sefer dedik. Paylaşmak isteyenler daha yüksek bağış yapabilir. Bu fırsat, ücretin düşük olduğunu düşünenlere her zaman açık. O yüzden Ne oldu 5028 üye 50TL'yi aştı 2019'da 1,9 milyon lira toplamamıza rağmen geçen yıl 4,2 milyon lira üyelik aidatı aldık dedim. Galatasaraylı futbolcu Ömer'in trafik kazası geçirdiğini duyar duymaz bir açıklama yaptık, çocuklu biri olarak bu olayı öğrenince şok olduk. Bu konuyu özel olarak ziyaret etmedik ama böyle bir hareketin Türk futboluna fayda sağlayacağına inanıyorum. " dedi.

Mesut Özil'in transferiyle ilgili konuşurken Koç, "Umarım Mesut sahaya çıkacak ve herkese bir daha kim olduğunu kanıtlayacak" ifadelerini kullandı.

Ali Koç, üyelik ücretlerine ilişkin yaptığı konuşmada "50 TL üyelik ücretinin değiştirilmesi ve artırılması gibi bir takım şartlar var. Geçen sefer dedik. Almak isteyenler daha fazla bağış paylaşabilir. Bu fırsat, ücretin tahsil edildiğini düşünenlere her zaman açık. Düşük olanlar açık sonuç ne oldu 5028 üyelik aidatı ve bağış dediğimiz 50 Türk lirasını aştı. 2019'da 1,9 milyon lira topladık ama geçen yıl bağış gelirimiz 4,2 milyon lira oldu" dedi.

Günün Önemli Haberleri