Ahmet Ağaoğlu iddialı konuştu! 'O sene bu sene!'

Süper Lig'e fırtına gibi başlayan Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu iddialı konuştu. Ahmet Ağaoğlu 'Bir Meşale De Sen Yak' etkinliğinde "İnşallah yaktığımız meşale şampiyonluk meşalesi olur" dedi ve sözlerine "İnşallah o sene bu sene olur" şeklinde devam etti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Gurbetçi Gençler" taraftar grubunun Sütlüce’de düzenlediği 'Bir Meşale De Sen Yak' etkinliğine katıldı. Ahmet Ağaoğlu'nun meşale ateşlemesiyle başlayan etkinlik Trabzonsporlu taraftarların yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Ahmet Ağaoğlu etkinlik sonrası açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu "İnşallah bu meşale şampiyonluğun habercisi olur. Her sene burada kutluyoruz. Her sene lige aynı coşku ve heyecanla başlıyoruz ama inşallah bu sene her şey çok daha farklı olacak. O sene bu sene olacak" ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de lider konumda olan Trabzonspor'un 4. hafta Galatasaray ile karşılaşacağı maç ile ilgili de konuşan Ahmet Ağaoğlu "Bu sene hedefimiz büyük. Mücadelenin adı şampiyonluk mücadelesi. Onun için Galatasaray maçının diğer maçlardan farkı yok. Tüm rakiplerimize ve verdikleri mücadeleye saygı duyuyoruz. Her müsabakaya aynı ciddiyetle ve hassasiyetle hazırlanıyoruz. Lig uzun bir maraton. Üçte 3 yapmamız benim için bir anlam ifade etmiyor. İyi başlangıç her zaman çok önemlidir ama nasıl başladığınızdan ziyade nasıl bitirdiğiniz daha da önemlidir. 7-8 aylık bir maraton var. Bütün maçlara aynı disiplinle hazırlanıp rakiplere saygıyı göz ardı etmemeliyiz" dedi.

Günün Önemli Haberleri