BEŞİKTAŞ

Vagner Love için şok sözler! "O… ç… bir anda oynamaya başladı"

Brezilya Serie A takımlarından Santos'un Başkanı Jose Carlos Peres, Beşiktaş'ın yıldızı Vagner Love için "Beşiktaş ondan kurtulmak istiyordu. Ardından o… ç… bir anda oynayıp goller atmaya başladı" ifadelerini kullandı.

Vagner Love için şok sözler!

Santos Başkanı Jose Carlos Peres Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Vagner Love hakkında şok ifadeler kullandı. Peres, Brezilya basınına yaptığı açıklamada "Şu anda hocamız Vagner Love'u takip ediyor. Beşiktaş'ta yeniden forma giymeye başladı. Onu yakından izliyoruz. Devre arasında şartlar da izin verirse Vagner Love transferi için tekrar görüşmelerde bulunacağız." şeklinde ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ta ilk 11'de forma şansını yeniden yakalayan ve attığıı gollerle tüm dikkatleri üzerine toplayan Vagner Love için Brezilya basınına konuşan Jose Carlos Peres'in ”Vagner Love’ı teknik direktör Cuca istedi. Geldiğinde bir forvet alınmasını istemişti. Transferin kapanmasına saatler kala Beşiktaş ile anlaşamadık. Yumurtanın üzerinde yürüyor gibiydik. Olaylar çok hızlı gelişti. Vagner Love bize gelebilirdi, Beşiktaş ondan kurtulmak istiyordu. Ardından o… ç… bir anda oynayıp goller atmaya başladı. Gelecekte transferde neler olur bakacağız.” ifadeleri de büyük şaşkınlıkla karşılandı.

Diğer taraftan Brezilya Serie A takımı olan Santos kulübü, Vagner Love'a yaz döneminde sunduğu maaşı tekrar sunacak. İmaj hakları ve maaşıyla birlikte Santos, iki sezon için Vagner Love'a toplam 4.6 milyon dolarlık bir teklif yapmaya hzırlandığı öğrenildi.

VAGNER LOVE KAÇ GOL ATTI?...Beşiktaş'ta yıldızı iyice parlayan Vagner Love, bu sezon Beşiktaş formasıyla Avrupa Ligi Elemeleri'nde 3 maçta 1 gol kaydederken, Süper Lig'de ise 3 maçta 2 gol attı. Brezilyalı futbolcunun toplamda bu sezon için 7 maçta 3 golü bulunuyor.

Arda Turan hakkında FETÖ soruşturması

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER