GALATASARAY

Sevk sonrası Fatih Terim'den ilk tepki

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, TFF'nin verdiği sevk kararlarının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı.

Sevk sonrası Fatih Terim'den ilk tepki

2-2 sona eren olaylı derbinin ardından Galatasaray'dan 12, Fenerbahçe'den 4 isim PFDK'ya sevk edildi.

Konuyla ilgili bir paylaşım yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, '#KenetlenBaşkaGALATASARAYyok' etiketiyle şu sözleri sarf etti:

Galatasaraylı futbolculardan TFF'ye tepki

"Her kim ki yaşananlardan fayda sağlıyor ve içinde bulunduğu durumdan çıkmak için hedef şaşırtarak gündem yönetmeye çalışıyorsa, her kim ki Galatasaray ile Fatih Terim adı yan yanan gelince rahatsız oluyorsa, her kim ki kalemiyle sarı kırmızı renklere adanmış hayatları yok sayıyorsa, karşısında yüreği, duası, emeği, sözü, alın teri ile kenetlenince müzesi dolan 30 milyon Galatasaraylı olduğunu unutmamalı."

galatasaray fenerbahçe derbi

"BU AYET DEĞİL"...Disiplin kuruluna gönderilen isimlerin genellikle salı günü açıklandığını ama bunun bir ayet ya da Allah'ın kanunu olmadığını ifade eden Terim şöyle konuştu: "Maç günü sevk kararının çıkması açıkçası çok hoş olmadı. Muhakkak ki salı günleri açıklanıyor ama bu ayet değil ki, Allah'ın kanunu değil ki değişmesin. Bu insanların koyduğu bir kural. Merak etme, sabah da verebilirsin. Madem bu sevkleri açıkladın, eksik kaldı. Arkasından bir de Schalke'ye destek mesajı beklerdim federasyondan."

Fenerbahçe'den videolu derbi açıklaması (Görüntü 1)

Fenerbahçe'den videolu derbi açıklaması (Görüntü 2)

Fenerbahçe'den videolu derbi açıklaması (Görüntü 3)

Fenerbahçe'den videolu derbi açıklaması (Görüntü 4)

Fenerbahçe'den videolu derbi açıklaması (Görüntü 5)

Yorumlar
TREND HABERLER