SPOR MAGAZİN

Şarkıcı Berkay'dan Arda Turan'a gözdağı! Karımın hakkını kimseye yedirtmem

Geçtiğimiz yıla damga vuran Berkay Şahin-Arda Turan kavgası yine gündemde. Bir gece kulübünde eşini taciz ettiği iddiasıyla Arda Turan'la kavgaya tutuşan ve burnu kıralan popçu, önceki gün 'Söylemezsem Olmaz' programına bağlandı.

Şarkıcı Berkay'dan Arda Turan'a gözdağı! Karımın hakkını kimseye yedirtmem

Arda Turan ile mahkemelik olan ünlü şarkıcı Berkay Şahin, 30 Ocak'ta görülecek davaya az bir süre kala çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şarkıcı Berkay, "Karımın hakkını kimseye yedirmem. 30 Ocak'ta herkesin gözünün içine baka baka söyleyeceklerim olacak." dedi. Şarkıcı Berkay Şahin bu sözleriyle Başakşehir forması giyen Arda Turan'a adeta meydan okudu.

Arda Turan ve Berkay Şahin bir gecce kulübünde kavga etmiş, iddiaya göre Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e laf atınca ortalık karışmıştı. Arda Turan, Berkay'a kafa atarak burnunu kırınca ikili arasında yaşanan olay mahkemeye taşınmıştı.

"DURUŞMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Berkay, Söylemezsem Olmaz moderatörü Ece Erken'e çok özel açıklamalarda bulundu. Duruşmayı sabırsızlıkla bekleyen Berkay, "Karımın hakkını kimseye yedirmem. 30 Ocak'ta herkesin gözünün içine baka baka söyleyeceklerim olacak! Gizlilik kararı da yok; her şey açığa çıkacak" dedi. Bu iddialı açıklamalar sonrası gözler futbolcu Arda Turan'a çevrildi. Uzun süredir kabuğuna çekilen Arda, sessizliğini korurken, Berkay ise yaptığı açıklamalarla eşi Özlem Ada Şahin'in de karıştığı olayda hesap soracağının mesajını verdi.

Şenol Güneş taraftara karşı Burak Yılmaz'ı savundu

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER