SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den Quaresma'ya eleştiri

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup ettiği maçı yorumladı. Dilmen, ilk yarıyı iki asistle tamamlayan Quaresma için eleştiride bulundu.

Rıdvan Dilmen'den Quaresma'ya eleştiri

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmayı NTV ekranlarında değerlendiren Dilmen, "Quaresma'nın oyununu beğeniyorum ama istikrarsızlığını beğenmiyorum. En büyük özelliği kesme olan bu oyuncuyla oynarken, atamayanlar düşünsün. Şenol hoca da, Pektemek'i niye oynatmadım diye düşünsün." diye konuştu.

Dilmen'in açıklamaları şu şekilde:

"Perşembe günü yaşanan 2-4'lük maçtan sonra taraftar tepki göstermişti. Medenice sözler vardı. Sonra Şenol hoca için bu maç başladı, güven nasıl kazanacağız diye. Şenol hoca, kendi teknik direktörlüğünde hiç 11'de oynatmadığı Pektemek ile başladı. Transfer döneminde biri gelse, Beşiktaş hemen verecekti, ona vereceğimiz para tasarruf olarak düşünüyorlardı. Birkaç kulübe gitme ihtimali vardı."

"Pektemek, gol demek. Larin demek, gol demek diye insanın aklına gelir mi? Pektemek'in üzerine yapışmış bir güzel imajı var. İnşallah kötü imajı olan sakatlık olmasın."

"Quaresma'nın oyununu beğeniyorum ama istikrarsızlığını beğenmiyorum. En büyük özelliği kesme olan bu oyuncuyla oynarken, atamayanlar düşünsün. Şenol hoca da, Pektemek'i niye oynatmadım diye düşünsün."

Vodafone Park'ta Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe sesleri!

"VAR'ın kırmızıda güzel bir kullanımını gördük. Hakem günümüz futbolunda bu pozisyonları göremeyebilir. Bülent Yıldırım pozisyonu görmedi. Orhan'ın çok büyük vicdan azabıyla, özür dilemesi de çok güzeldi. Kötü hareketi, güzellikle bertaraf etme şansı buldu."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER