DÜNYADAN FUTBOL

Messi'den savunmaya eleştiri

Son 3 maçta 7 puan kaybeden Barcelona'da Messi, Athletic Bilbao maçında yedek soyundu. 1-1 biten maçın ardından ise savunmadaki arkadaşlarını eleştirdi.

Messi'den savunmaya eleştiri

Barcelona, La Liga'da oynadığı son 3 maçı kazanamadı. Girona ve Atletic Bilbao ile berabere kalan, Leganes'e ise yenilen İspanyol devinde ufak çaplı bir kriz yaşanıyor.

"HER MAÇ GOL YERSEK KAZANAMAYIZ" : Teknik direktör Valverde, Bilbao maçında Arjantinli yıldızı yedek bırakırken karşılaşma 1-1 sona erdi. 55. dakikada oyuna giren Messi maç sonunda, "Savunma olarak daha güçlü olmalıyız. Her maçta gol yiyerek bir şeyleri kazanmamız mümkün değil." diyerek savunma hattını eleştirdi.

Öte yandan Suarez'in yaptığı, "Messi dünyanın en iyisi ama sadece ona güvenerek ilerleyemeyiz. Bütün sorunlarımızı Messi'nin çözmesini beklersek sorun yaşarız." açıklamasına yanıt veren Messi, "Barcelona'da harika oyuncular var. Barcelona asla bir oyuncuya bağımlı olamaz" ifadelerini kullandı.

VALVERDE'NİN MESSİ TERCİHİ ELEŞTİRİLDİ : Barcelona'nın tecrübeli teknik adamı Ernesto Valverde, Messi'yi yede bıraktığı için yoğun eleştiriler aldı.

İspanyol teknik adam mücadelenin ardından, "Messi'yi yedek bırakmamın riskli olduğunu biliyordum ancak işler iyi gitseydi kimse bundan bahsetmeyecekti"ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu geri dönüyor!

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER