SPOR MEDYASI

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı yorum! Aman Ersun Yanal'ı getirmeyin!

Mehmet Demirkol, Fenerbahçe'nin gündeminde olan Ersun Yanal ve Aykut Kocaman hakkında konuştu. Demirkol, "Ali Koç aslında Aykut Kocaman ile çalışmak istiyordu" dedi.

Mehmet Demirkol'dan çarpıcı yorum! Aman Ersun Yanal'ı getirmeyin!

beIN Sports'ta yayınlanan "beIN Manşet" programında yorumculuk yapan Mehmet Demirkol, Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.

İşte Demirkol'un sözleri:

HOLLANDALI HOCALARLA OLMUYOR

"Konuşacak çok şey var. Sahanın içiyle ilgili de söylenecek şeyler olacaktır. Esasında Fenerbahçe’de durum ne? Cocu durumun ne olduğunu anlamıyor. Burada durum nedir, sorun ne, neden oluyor? Temel problem bu. Bir kriz yönetiminde ilk aranacak şey; önce doğru teşhis yapmak. Bunun için tetkik yapman gerek. Tetkik konusunda ne yapacağını bilmiyor. Bu maalesef Hollanda’dan gelen hocaların hemen hemen hepsinde oluyor."

ALİ KOÇ RİSKLİ BİR HAREKET YAPTI

"Krize herkes girer. Krize girmeden olmaz. Her kulüpte olur. Dünya Bankacılık Sistemi de giriyor. Burada büyük takımı yönetenlerin kriz yönetiminden anlaması lazım. Cocu ne olduğunu anlamıyor. Comolli’nin anladığına dair de bir emare yok. Comolli’yi dinlemek istiyorum. İlk sorumluluğu alacak, insanların karşısına çıkacak kişi o. Şu anda bir kriz var ve bu kriz nasıl yönetilecek? Başkan da taraftarlarla konuştu. Yanlış ya da doğru. Bu, bir kere yapılır. Ben lideriniz olarak konuşuyorum, 'Arkadaşlar haklısınız' diye bir kere yapılır. Bunun ikincisi olmaz. Tribünlerin arasına girmek riskli bir şey. Ali Koç'u cesaretinden ötürü tebrik etmek gerek."

Fenerbahçe Soldado için kulüp arıyor!

AMAN ERSUN YANAL'I GETİRMEYİN

"Ali Koç aslında Aykut Kocaman ile çalışmak istiyordu. Ama öyle bir hava oluştu ki yolları ayırmak zorunda kaldı. Geçen sene Aykut Kocaman Konyaspor’da olsaydı, şu anda takımın başındaydı. Şimdi Ali Koç için kolay bir karar var. Aykut Hoca'yı geri çağır. Kimse 'gık' demez. En anti Aykut Kocaman'cı bile demez. Ersun Yanal? Aman..."

Yorumlar
TREND HABERLER