SPOR MEDYASI

Hıncal Uluç'tan Abdullah Avcı hakkında şok sözler!

A Spor'da yayınlanan 90 A programında konuşan Hıncal Uluç, Abdullah Avcı ile ilgili gündem olacak açıklamalarda bulundu.

Hıncal Uluç'tan Abdullah Avcı hakkında şok sözler!

Hıncal Uluç, A Spor'da yayınlanan 90 A programında gündemi değerlendirdi. 

Hıncal Uluç'un sözlerinden Ajansspor'un derledikledikleri şu şekilde:

'Schalke-Galatasaray maçı her sonuca gebe'

Fatih Terim'i eleştiren Hıncal Uluç, "Fatih Hocam, maç ve maç sonrasının utancı içinde susup kaybolacağına, bir de üste çıkmaya çalışıyor. 'Bundan sonra konuşacağım' Neymiş? Hakem tacı yanlış vermiş de gol olmuş...  Fatih Terim pozisyondaki Belhanda'yı konuşmuyor da tacı konuşuyor. Schalke-Galatasaray maçı her sonuca gebe. Schalke tarihinin en kötüsü konumunda" dedi. 

Ali Koç başarısızlığına rağmen Cocu'yu neden geç gönderdi?

'Emre gitti, Abdullah Avcı bitti!'

Başakşehir-Beşiktaş maçı hakkında da konuşan Uluç, "Hayatımda seyrettiğim en kötü Abdullah Avcı performansıydı. Beşiktaş'ta da Şenol Güneş vardı(!) Süper Lig'de en kötü teknik direktör performansının olduğu sezonu izliyorum. Abdullah Avcı'yı Fenerbahçe alacakmış? Ben spor müdürü olsam, 'Bu Abdullah Avcı'yı mı alacakmış?' diye başlık atarım. "Emre gitti, Abdullah Avcı bitti!" ifadelerini kullandı.

'Fikret Orman, VAR'a güveniyor'

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı da eleştiren Hıncal Uluç, "Fikret Orman, 'Şampiyon olacağız' demiş. Fikret Orman, VAR'a güveniyor herhalde. Başakşehir-Beşiktaş maçında Halis Özkahya değil de kim olursa olsun Medel ve Pepe atılmıştı. Orman arkasına kimi aldı bilmiyorum. (Gülerek) Adnan Polat, 'Mayıs 21, 21.45' dediği için medya neler yaptı? Orman, 11. hafta konuşuyor" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER