GALATASARAY

Galatasaray'dan Fatih Terim kararı

Son dakika haberine göre Galatasaray, Fatih Terim'in sözleşmesini 2021-2022 sezonu sonuna kadar uzattı!

Galatasaray'dan Fatih Terim kararı

Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Fatih Terim'in sözleşmesini 2021-2022 sezonu sonuna kadar uzattı!

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim hakkındaki kararını verdi.

Tecrübeli teknik adamın sözleşmesi 2021-2022 yılına kadar uzatıldı. Terim, 3 yıl daha sarı-kırmızılı takımın başında olacak.

Fatih Terim

DEVRE ARASI GELİP ŞAMPİYON YAPTI...Geçtiğimiz sezon devre arasında İgor Tudor'un yerine Galatasaray'ın başına geçen Fatih Terim, sezon sonunda ligde mutlu sona ulaştı.

Sarı-kırmızılı takımla 1.5 sözleşme imzalayan Terim'in sezon sonunda sözleşmesi sona erecekti. 4. kez Galatasaray'ın başına geçen ve başarılı bir sezonu arkasında bırakarak takımı yeniden Şampiyonlar Ligi'ne arenasına çıkaran Fatih Terim'in sözleşmesinin uzatılması düşünülüyordu.

Fatih Terim

YENİ SÖZLEŞME İMZALADI...Yönetim bu süreci uzatmadı ve deneyimli teknik adamla yeni bir sözleşme imzalandı.

GALATASARAY'DA 17 KUPA KAZANDI...Galatasaray'da 4. kez teknik direktörlük yapan Fatih Terim, takımın başında çıktığı 410 resmi maçta 254 galibiyet, 86 beraberlik, 70 mağlubiyet aldı. Sarı kırmızılı kulüp, tecrübeli teknik adam yönetiminde toplam 17 kupa kazandı. Türk futbolunun Avrupa kupalarındaki en önemli başarısı olan UEFA Kupası şampiyonluğunu 2000 yılında Terim'le kazanan Galatasaray, başarılı çalıştırıcı ile ayrıca 7 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası, 2 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 2 TFF Süper Kupa ve 3 TSYD Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Yorumlar
TREND HABERLER