GALATASARAY

Flaş iddia! Ozan Kabak Juventus'a satılıyor

Galatasaray ile İtalyanlar arasında ön protokol yapıldı. Devre arası transferi için anlaşma sağlandı.

Flaş iddia! Ozan Kabak Juventus'a satılıyor

18 yaşındaki futbolcu için Juventus devreye girdi. Yıllık 220 bin lira kazanan Ozan Kabak, "Kulübüm ne derse o olur" diyerek topu yönetime attı. Kulüpler arasındaki görüşme sonunda 10 milyon euro ve satıştan pay alma karşılığında el sıkışıldı.

Galatasaray'dan ilk transfer haberi Ozan Kabak'tan geldi. 18 yaşında olmasına rağmen Cim-Bom'un vazgeçilmezleri arasına giren Ozan için İtalyan devi Juventus ile ön protokol yapıldığı ortaya çıktı.

Bir süre önce sözleşmesinin, uzatılması gündeme gelen, Ozan Kabak için İtalyan ekibinin devreye girdiği ve Galatasaray ile anlaştığı belirtildi.

Milliyet'in haberine göre, taraflar arasında yapılan görüşmede, Cim-Bom bu transfer karşılığında 10 milyon euro bonservis bedeli alacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar, Juventus'tan başka bir kulübe transferi durumunda bundan da pay alacak.

Devre arasında transfer yapmak için futbolcu satmak zorunda olan sarı-kırmızılıların maddi nedenlerden dolayı Ozan'ın satışını öne çektiği belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde takımın en iyileri arasında kendini gösteren Ozan'ın, Galatasaray ile 1,5 sene daha sözleşmesi bulunuyordu. Senelik 220 bin lira kazanan Ozan'a İtalyanların astronomik teklifte bulunduğu ancak genç futbolcunun, "Kulübüm ne derse o olur" yanıtını verdiği belirtildi.

Galatasaray Danny Welbeck için harekete geçti!

Transfer parası ondan...Sarı-kırmızılılar, Ozan Kabak'ın satışından gelecek para ile devre arasında yapmayı düşündüğü takviyeleri gerçekleştirecek. Özellikle forvet alma zorunluluğu bulunan sarı-kırmızılılar, satmayı düşündüğü Maicon, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda gibi isimlere bir türlü kulüp bulamamıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER