DÜNYADAN FUTBOL

Flaş gelişme! Cenk Tosun'a transfer piyangosu

İngiltere Premier Lig'de devre arası transfer dönemi 2 Ocak tarihinde başladı. Transfer döneminin henüz başında hareketli günler yaşanmaya başladı.

Flaş gelişme! Cenk Tosun'a transfer piyangosu

İngiltere Premier Lig'de devre arası transfer dönemi hareketli bir şekilde başladı. Everton'a yapılan teklifle dengelerini değiştirmek isteyen Premier Lig ekibi, İngiliz gündemini meşgul eden bir hamle yaptı.

Kıyasıya bir yarış içerisinde olan ekipler, takımlarındaki eksik ya da sıkıntılı bölgelerine transfer için kolları sıvadı.Golcü transferi için savaşçı bir oyuncu isteyen Premier Lig ekibi ise Everton'un takımda fazla şans bulamayan yedek yıldızını gözüne kestirdi.

NIASSE TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Geride kalan 21 maçın sadece 5'inde forma şansı bulan Oumar Niasse'a transfer kancası... 28 yaşındaki oyuncu da takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

The Sun'da yer alan habere göre; Crystal Palace, Oumar Niasse için 7,25 milyon euro transfer teklifinde bulundu. Şayet Niasse takımdan ayrılırsa santrfor sayısı 2'ye düşecek ve milli futbolcumuz Cenk Tosun'a da kendini kanıtlaması adına daha çok şans bulacağı bir ortam oluşacak.

Premier Lig'in ilk devresini 27 puanla 11. sırada tamamlayan Everton'da Dominic Calvert-Lewin takımın şu an gol yükünü sırtlamaya çalışıyor.

Calvert-Lewin çıktığı 19 Premier Lig maçında sadece 3 gol kaydedebildi. Tüm bu bilgiler ışığında Cenk Tosun'un ikinci yarıda daha çok forma şansı bulması bekleniyor.

Tolgay Arslan'dan Beşiktaş yönetimine flaş Fenerbahçe sözleri

Cenk Tosun ise 15 maçta forma şansı bulurken ligin ilk devresini 2 gol, 2 asistle tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER