FENERBAHÇE

Fenerbahçe'den kovulan antrenörler mahkemeye gidiyor!

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman'ın ekibinden kalan ve geçtiğimiz günlerde görevlerinden alınan yardımcı antrenörler mahkemeye gitmeye karar verdi.

Fenerbahçe'den kovulan antrenörler mahkemeye gidiyor!

Fenerbahçe'de hain ilan edilen 3 yardımcı antrenör Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı, Ali Koç'la yaptıkları toplantıdan sonuç alamayınca mahkemeye gitme kararı aldı.

Fenerbahçe'de geçtiğimiz günlerde görevlerinden alınan Aykut Kocaman'ın antrenör ekibi, Ali Koç ile 4 saat süren bir toplantı yapmış ve bu toplantıda olayların Ali Koç'a yanlış aktarıldığını iddia etmişlerdi.

Toplantı sonrasında bazı şeylerin hala çözülmediği ve bu antrenörlerin mahkemeye gitmeye karar verdiği öğrenildi.

AÇIKLAMA İÇİN DOĞRU ZAMAN BEKLENİYOR...Yaşanan olaylarla ilgili olarak hem görevlerine son verilen antrenörler hem de zan altında kalan Aykut Kocaman önümüzdeki haftalarda açıklama yapmaya hazırlanıyor ancak doğru zamanı bekliyorlar.

Fenerbahçe son dönemde kötü sonuçlar aldığı için bu açıklamalarla takıma zarar vermek istemeyen Aykut Kocaman ve ekibi doğru zamanı bekliyor.

Karius'a kötü haber! Kulübe yolu göründü

Ayrıca görevlerine son verilen antrenörler, hukuki haklarından vazgeçmiş değiller. Antrenörler bu haklarını mahkemeye taşıyacaklar.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER