SÜPER LİG

Fenerbahçe taraftarından çirkin tezahürat!

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde maç öncesi tribünlerden yoğun bir şekilde küfürlü tezahüratlar yükselince çok yüksek sesli bir müzik anında yayına girdi ve küfürleri bastırdı.

Fenerbahçe taraftarından çirkin tezahürat!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un bu sezon Ülker Stadyumu'nda küfür edilmemesi konusunda oldukça ciddi talimatlar vermesi üzerine Fenerbahçe yönetimi taraftarların küfür etmemesi konusunda daha dikkatli davranmaya başladı.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçeli taraftarların Beşiktaş aleyhinde küfürlü tezahürat ettiği sırada ortalığı bir anda çok yüksek sesli müzik kapladı ve küfürleri bastırdı.

Kadıköy'de dev koreografi!

 Verilen çok yüksek sesli müziğin ardından küfürler durdu.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi öncesi Beşiktaş'a yönelik küfürlü tezahürat yapan Fenerbahçe'li taraftarı Samanyolu ve Mohikan müzikleri durdurdu.

''SAHADAN KAÇANIN..!!''

Kadıköy'de Fenerbahçe - Beşiktaş maçı öncesi ev sahibi olan Fenerbahçe taraftarı Şenol Güneş ve Beşiktaş'lı futbolculara sert tepki gösterdi. Tribünleri tıklım tıklım dolduran taraftarların bir kısmı ellerinde 300 yazılı kağıtlar ile, bir kısmı ise kafası sarılı bir şekilde maça geldi. Beşiktaş taraftarına boş poşetler ile 'tiner çekme' göndermesi yapan Fenerbahçe taraftarı Şenol Güneş ve Beşiktaş'lı futbolculara ''Sahadan kaçanın...'' şeklinde tezahüratlar yaptı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER