FENERBAHÇE

Fenerbahçe Ali Koç ile en kötü dönemini yaşıyor

Süper Lig'de 14. sıraya düşen Fenerbahçe, Ali Koç ile en kötü dönemlerinden birisini yaşıyor. Sarı lacivertli takım 7 haftada 7 puan toplayabildi.

Fenerbahçe Ali Koç ile en kötü dönemini yaşıyor

Ali Koç ile ilk sezonunu yaşayan Fenerbahçe en kötü dönemlerinden birisini yaşıyor. Rize deplasmanındaki 3-0'lık yenilginin ardından sarı lacivertli ekip Süper Lig'de 14. sıraya düştü.

Süper Lig'de 7 maça çıkan Fenerbahçe sadece Bursaspor ve Konyaspor'u yendi. Beşiktaş'la berabere kalan Kanarya, 4 maçtan da sahadan yenik ayrıldı.

Sezon başı Cocu'yu takımın başına getiren Ali Koç, her zaman dile getirdiği, "Hayalimdeki Fenerbahçe" söyleminin tam tersi bir tablo ile karşı karşıya kaldı.

Sarı-laciverti ekibe başkan olduğunda, pozitif futbol oynayan, sadece ligde değil Avrupa'da da ses getirecek bir takım yapacağını ifade eden Koç, şu ana kadar sınıfta kaldı. 

Koç'un yanı sıra Hollandalı teknik adam Cocu ve 11 transfer yapan sportif direktör Comolli de büyük hayal kırıklığı yarattı.

Fenerbahçe yönetimi Volkan Demirel'i gönderiyor!

Avrupa Ligi'ndeki 4-1'lik Dinamo Zagreb mağlubiyetinden sonra Rize deplasmanında da alınan farklı yenilgi sarı-lacivertli camiada sabırları taşırdı.

Yorumlar
TREND HABERLER