SPOR MEDYASI

Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a eleştiri

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Ali Koç'un daha az konuşması gerektiğini ve herkesten sabır isteyerek en az 1 sene beklenilmesi gerektiğini söyledi.

Fatih Altaylı'dan Ali Koç'a eleştiri

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Ali Koç'un açıklamalar yaparak hem kendine hem de Fenerbahçe'ye zarar verdiğini vurguladı. Altaylı ayrıca, Fenerbahçe'nin ekonomik durumuyla ilgili olarak Ali Koç'a sabır gösterilmesi gerektiğini dile getirdi.

"ALİ KOÇ, DOĞRU OLMAYAN BİR ŞEYİ SÖYLEMEZ!"...Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kadro dışı ve 3 antrenörle yolların ayrılması ve daha birçok konuda yaptığı açıklamaları değerlendiren Altaylı şunları söyledi:

"Ali Koç'un orada doğru olmayan bir şeyi söyleyeceğini sanmıyorum. Kendisine iletilen bilgiler arasında doğru olduğuna inandığı şeyleri anlatmıştır. Ali Koç yalan söylemez! Yalan söylemek için televizyona çıkmaz! Müjdat Yetkiner'i biraz tanıyanlar, üç lafından bir buçuğunun küfür olduğunu bilir. Ali Koç'a etmiştir, etmemiştir diyemem."

"Söyledikleri doğrudur ama benim eleştirdiğim şu: Ben Fenerbahçe düşmanı değilim öyle bilinmeme rağmen ama dünyadaki tüm Fenerbahçe düşmanları bir araya gelse, Ali Koç'un yaptığının onda birini yapamayız. Ali Koç şu anda durduk yerde, gereksiz biçimde kendi kulübünü ve kulübünde olan biteni herkesin ağzına sakız yapıyor. Bir başkanın bu kadar konuşmasına gerek yok!"

Ali Koç'un 'silindi' dediği veriler ortaya çıktı

"ALİ KOÇ BU KADAR KONUŞMAMALI"..."Verilerin silinmediği ve Comolli'de olduğu konuşuluyor, doğru olabilir ama eminim ki Ali Koç doğru bildiğini söylüyor. Mesele, bu kadar çok konuşma meselesi. Fenerbahçe başkanları iki haftada bir televizyona çıkıp detay vermemeli. Ali Koç belli ki bunların duyulmasını istiyor ama modern yönetim biçimlerinde metodlar var. Bunların illa Ali Koç'tan mı duyulması lazım? Üstelik Ali Koç, herhangi bir başkan değil, iki şapkası var. Fenerbahçe'ye haklı olarak umut olarak gelmiş bir başkan. Diğer bir yandan Türkiye'nin en önemli holdinglerinden birinin tepesinde. Bu kadar ufak işlerin içerisinde görünmemesi lazım. Kendisi de bana katılacaktır. Duyulmasını istiyorsan medyaya başka kanallardan sızdırabilirsin? Bir yönetici, saygın bir gazeteciye bunları anlatabilir. Bunların benden mi öğrenilmesi lazım? Halıymış, veriymiş, bunları söylemek Ali Koç'a yakışmıyor. Medyaya sızdır, medya sana sorduğu zaman yorum yapma. Sen açıklama yaptıkça abuk subuk adamlar da sana sallıyor. Zararı Ali Koç da Fenerbahçe görüyor. Yönetimde başka kimsenin adı, Ali Koç'un yanında çok önemli olmadığı için her şey Ali Koç'a biniyor. Müjdat Yetkiner'le Ali Koç muhatap olmak noktasında mı? Aralarında pozisyon olarak uçurum var! Hiçbir şey yapamıyorsan kulüp antetli resmi bir açıklama yaparsın."

"ALİ KOÇ'U ACELE ETTİRMEYİN, EN AZINDAN 1 SENE BEKLEYİN"..."Bilmem kaç yıllık tahribatın çözümü 6 ayda çözülemez! Bunlar ancak uzun vadede olur. Yapabilecek yetenekteki birisi 6 ayda düzeltemez. Büyük bir tahribat, yönetim değişince ortadan kalkmıyor ki! Ali Koç tatlı cadı burnuna dokununca her şey düzelecek mi? Yok öyle bir şey! Bunu en iyi değerlendirmenin yöntemi suskunluktur. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz! Sen işini yap, konuşma! Çok laf üretme, işini yap yavaş yavaş. İlla çıkacaksan insanları teskin edecek şeyler söyle. Sana aktarılan şeyleri açıklama. Koç Holding'in içişlerini televizyonda anlatabilir mi? Sabırsızlıkla bir yere varılmaz. Ali Koç'u da bu noktaya itiyorlar. Bekleyin biraz, en azından 1 sene bekleyin."

Yorumlar
TREND HABERLER