SPOR MEDYASI

Erman Toroğlu'dan bomba Şenol Güneş iddiası

Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'ın Göztepe'ye deplasmanda 2-0 mağlup olduğu karşılaşmayı yorumladı.

Erman Toroğlu'dan bomba Şenol Güneş iddiası

Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Göztepe - Beşiktaş maçını A Spor'da yorumladı. Toroğlu, Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş ile yolların ayrılma olasılığı hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı.

"KİMİN PENALTI ATACAĞINI BİLMİYOR"... "Şenol Güneş takımda kimin penaltı atacağını bilmiyor. 'Erman ne diyor?' diyeceksin. Adam [Vagner Love] 10 penaltının 10'unu da atmış, gözüm kapalı ona attırırım. Bir de karşında çok gıcık bir kaleci [Beto] var. Demek ki bunlar maçtan önce hazırlanmıyor. Bende bir Vagner Love bir de Oğuzhan var. Vagner Love'a derim ki 'Kaleciyi bir boz bakarım." Demek ki Şenol Güneş, penaltıda iyi antrenman yapmamış.

Beşiktaş Göztepe maçının golleri ve geniş özeti

"BU TAKIMA METHİYELER DÜZÜYORDUK"..."Göztepe bugün sahada terbiyesizlik, sımarıklık yaptı mı? Hayır. Futbolun haricinde bir şey yaptı mı? Hayır. İkili mücadeleden kaçan oyuncu var mıydı? Yoktu. Beşiktaş için aynı şeyleri söyleyebiliyor muyuz? Bu takıma 3 sene evvel methiyeler düzüyorduk. Hep bahane. Bir hakemdir gidiyor."

"TAZMİNAT ALMADAN GİTMEZ"..."Beşiktaş, Şenol Güneş ile yolları ayırmakta geç kaldı. Biliyorlardı ne olduğunu. Geçen sene Türkiye Kupası finalinde biliyorlardı, evvelki sene de biliyorlardı. Şimdi imkan yok, şimdi gitti. Çünkü şu anda bir şey yaparlarsa yük altında kalırlar. Şenol da tazminat almadan gitmez, şu anda para da yok."

Yorumlar
TREND HABERLER