BEŞİKTAŞ

Beşiktaş-Burak Yılmaz zirvesi

Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ve Trabzonspor ile ayrılık noktasında olan Burak Yılmaz'ın Londra'da bir araya geldi.

Beşiktaş-Burak Yılmaz zirvesi

Trabzonspor'da 500 bin TL'lik para cezasını kabul etmeyen ve bordo-mavili camiadan da özür dilemeyen Burak Yılmaz için Beşiktaş yeniden devrede.

LONDRA'DA BULUŞTULAR...Trabzonspor'un satış listesine koyduğu Burak Yılmaz'ın milli arada Londra'ya gittiği burada Beşiktaş Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner ile bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

 Fikret Orman, Şenol Güneş, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu,

Sporx'in haberine göre, geçtiğimiz hafta Londra'ya giden Fikret Orman, Şenol Güneş, Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu, burada hem dinlenme hem de İngiltere-Hırvatistan maçını izlerken, Trabzonspor ile ayrılık noktasında olan milli arayı Londra'da değerlendiren Burak Yılmaz ile de görüştü. Burak ile Umut Güner bir görüşme yaparken, bu görüşmenin "planlı bir şekilde" olmadığı ifade edildi.

Burak Yılmaz Amerika'ya gidebilir

"GÖRÜŞME TAMAMEN TESADÜFEN"..."Tesadüfen" gerçekleştiği ifade edilen Burak Yılmaz-Umut Güner görüşmesi hakkında hem Burak Yılmaz cephesi hem de Beşiktaş cephesi, "Buluşma planlı bir şekilde gerçekleşmedi, tamamen tesadüfen bir görüşme oldu" şeklinde yorumladı.

Sezon başında Beşiktaş ile görüşen ancak tarafların bonservis bedeli üzerinde anlaşamamasından sonra Trabzonspor'da kalmaya devam Burak Yılmaz'a Süper Lig'in yanı sıra yurt dışından da iki transfer teklifi var.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER