SÜPER LİG

Ali Koç: Kupayla fotoğrafımı çekmeyin

The Bodrum Cup'ın tanıtım töreninde basın mensuplarının, "Kupayı Ali Bey'e verin" demesi üzerine Ali Koç, "Kupayı bana uzatmayın. Sonra kupayla fotoğrafımı çekip espri yapacaklar" dedi.

Ali Koç: Kupayla fotoğrafımı çekmeyin

Türkiye’nin uluslararası yelken yarışlarının başında gelen The Bodrum Cup'ın basın toplantısı İstanbul'da gerçekleşti.

ALİ KOÇ KUPAYLA POZ VERMEDİ ... Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, toplantının ardından konuşmacılarla birlikte fotoğraf çektirdi.

Organizasyonda verilecek olan kupanın getirilmesinin ardından basın mensuplarının "Kupayı Ali Bey’e verin" demesi üzerine Ali Koç, "Kupayı bana uzatmayın. Sonra kupayla fotoğrafımı çekip espri yapacaklar" dedi. 

İSTANBUL'DA BAŞLAYACAK... İstanbul'un organizasyon dahilinde olduğunu belirten The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, "Bodrum Cup’ı bu yıl 2 etap olarak gerçekleştireceğiz. İstanbul Boğazı’nda 13 Ekim’de yapılacak geçiş ile başlayacak organizasyon, 22 Ekim’de 30’uncu yıl kampanasının çalmasıyla Bodrum’da start alacak. Organizasyon boyunca önemli etkinliklerimiz ve sosyal sorumluluk projelerimiz olacak" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER