BEŞİKTAŞ

Ali Koç derbi öncesi uyardı!

Başkan Ali Koç, Beşiktaş derbisi öncesinde bir araya geldiği oyunculara destek verirken galibiyet istedi.

 Ali Koç derbi öncesi uyardı!

Dinamo Zagreb maçından ders çıkarılmasını isteyen Fenerbahçe’nin patronu, “Camiayı bu kadar üzmeye hakkınız yok. Futbolda her sonuç var ancak bizim görmek istediğimiz oyun sahaya yansımıyor. Sizden beklentimiz camiaya yakışır şekilde mücadele etmeniz. Beşiktaş’ı yenebilecek kapasitemiz ve gücümüz var” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaş maçı öncesi takımla bir araya geldi. Dinamo Zagreb karşısında alınan farklı mağlubiyet ve kötü futbol nedeniyle hemen duruma müdahale eden Başkan Koç, sarı-lacivertli oyuncularla Hırvatistan dönüşü Can Bartu Tesisleri’nde bir toplantı gerçekleştirdi. Büyük hayal kırıklığı yaşayan Ali Koç’un önce takımı uyardığı ardından moral vermeye çalıştığı öğrenildi.

Devlet Bahçeli'den Fatih Terim'e övgü dolu sözler


Beşiktaş derbisinden mutlaka galibiyet beklediklerinin altını çizen Başkan Koç’un, “Türkiye’de ücretleri zamanında ödeyen birkaç kulüpten biriyiz. Bizler işimizi doğru yapıyoruz. Aynısını sizden de bekliyoruz. Camiayı bu kadar üzmeye hakkınız yok. Bir an önce toparlanmanız gerekiyor. Futbolda her sonuç var ancak bizim görmek istediğimiz mücadele sahaya yansımıyor. Dinamo Zagreb maçından gerekli dersleri çıkarmalıyız. Artık o müsabaka bitti. Dün, dünde kaldı. Beşiktaş maçının havası ve atmosferi çok farklıdır. Aramızda birçok yeni isim var. Eskiler mutlaka onlara anlatacaktır. Beşiktaş maçının havası Zagreb maçından çok farklı olur. Sizden beklentimiz camiaya yakışır şekilde mücadele etmeniz. Takım olarak Beşiktaş’ı yenebilecek kapasitemiz ve gücümüz var” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Fenerbahçeli taraftarların başkan Ali Koç'a güveni tam


Başkan Ali Koç bilindiği gibi daha önce de takımla bir araya gelmiş, iç sahada kaybedilen Kayserispor maçı sonrası da soyunma odasında önemli uyarılarda bulunmuştu. Bu arada Beşiktaş maçı, Teknik Direktör Phillip Cocu için son şans olarak değerlendiriliyor. Fenerbahçe’nin bu maçta elde edeceği sonuç ve oynayacağı oyun, sarı-lacivertlilerin yol haritasını çizecek.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER