FENERBAHÇE

Ali Koç Beşiktaş derbisi öncesi futbolcuları uyardı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç bu akşam Kadıköy'de oynanacak olan Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçeli futbolculara ve teknik heyete bazı uyarılarda bulundu.

Ali Koç Beşiktaş derbisi öncesi futbolcuları uyardı

Kadıköy'de bu akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçeli futbolculara ve teknik heyete Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'tan uyarı geldi. 

Yönetim bu akşam Kadıköy'de Beşiktaş'a karşı, Fenerbahçeli futbolculardan galibiyet ve umut verici bir futbol performansı bekliyor.

Samandıra'da Fenerbahçeli futbolcu ve teknik heyete son uyarılarını yapan Ali Koç, Beşiktaş derbisinde teknik heyet ve takımdan farklı bir görüntü bekliyor.

Sarı lacivertlilerde, Avrupa Ligi’nde Dinamo Zagreb’den alınan 4-1’lik yenilgiden daha çok, sergilenen futbolun kötü olması yönetimi üzdü. Başkan Ali Koç, Samandıra’da futbolcular ve teknik heyetle bir toplantı yaparak son uyarılarda bulunurken, takımın içindeki sıkıntıların giderilmesine çalışılıyor.

Fenerbahçeli yöneticiler, yarın oynanacak olan kritik Beşiktaş derbisinde mutlak galibiyet beklerken, ortaya konulacak futbolun da gelecek için umut verici olmasını istiyor. Cocu’nun mutlaka takımı toparlamasını talep edilirken, futbolcuların da daha fazla sorumluluk alması ve çaba göstermesi gerektiği vurgulanıyor.

BAZI İSİMLER KIZAĞA ÇEKİLEBİLİR

Bu nedenle Beşiktaş mücadalesi sonrası takımda önemli değişimler de olabilir. Beklentileri karşılayamayan oyuncular kızağa çekilebilir.

Beşiktaş yönetimi Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisine otobüsle gidecek. Sarı lacivertlilerler siyah beyazlılara bir yemek verecek. Beşiktaş için ayrılan biletler dün satışa çıkar çıkmaz tükendi. Taraftarlar yarın saat 17.00’de Vodafone Park’tan Ülker Stadyumu’na hareket edecek. (Spor Arena)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER