VOLEYBOL

Vakıfbank'ın yıldızı Robinson Fenerbahçe'ye transfer oldu

Vakıfbank'ın yıldızı Kelsey Robinson’un Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edildi.. Bu bomba iddia ise Brezilya’nın WebVolei sitesinden.. İşte ayrıntılar..

Vakıfbank'ın yıldızı Robinson Fenerbahçe'ye transfer oldu

ABDli milli voleybolcu Kelsey Robinson’un Vakıfbank’tan Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edildi.

Brezilya’nın WebVolei sitesinde ‘Kelsey Robinson Türkiye’de takım değiştiriyor’ başlığıyla verilen haberde ‘Amerikalı sporcu gelecek sezon Vakıfbank ile yollarını ayıracak. Vakıfbank’ın rakibi Fenerbahçe’ye yakın’ ifadeleri kullanıldı. 
 
Sırp voleybolcu Brankica Mihajlovic ve doğum sonrası salonlara dönecek olan Naz Aydemir’in de Robinson’a sarı-lacivertlilerde eşlik edeceği belirtildi. 

Kelsey Robinson kimdir?

25 Haziran 1992’de Elmhurst/İllinois’de dünyaya gelen Kelsey Robinson, 2013 yılında Nebraska-Lincoln Üniversitesi’nden mezun oldu. 188 cm boyunda olan ve smaçör pozisyonunda oynayan Robinson, geçtiğimiz sezon VakıfBank’ın 2017 CEV Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaştığı Imoco Volley Conegliano takımında forma giydi. Aynı şampiyonanın rüya takımına seçilen Kelsey, en iyi smaçör bireysel ödülünün de sahibi oldu. Robinson, 2016 Olimpiyat Oyunları’nda bronz, 2014 Dünya Şampiyonası’nda ise Amerika Birleşik Devletleri ile altın madalya kazanmıştır. VakıfBank forması altında 1 Dünya Kulüpler Şampiyonası Şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 1 Türkiye Ligi Şampiyonluğu yaşadı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER