DÜNYADAN FUTBOL

Ünlü futbolu Rooney'in bu hareketi takdir topladı

13 yıl formasını giydiği, 16 kupa kazandığı M.United'ın maçını izlemek için Old Trafford'a giden Rooney'nin üstü arandı. Bu duruma hiç ses çıkarmayan yıldız futbolcu, büyük takdir topladı.

Ünlü futbolu Rooney'in bu hareketi takdir topladı

Wayne Rooney, efsaneleştiği Old Trafford'a geri döndü. Kariyerini Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdüren İngiliz futbolcu, Manchester United'in Huddersfield Town'u 3-1 yendiği maçı yerinde izledi.

Kırmızı Şeytanlar’da attığı 253 golle kulübün gelmiş geçmiş en golcü ismi olan 33 yaşındaki oyuncu eski evine döndüğü anı Instagram hesabından yayınlarken, kulüp de "Bugün özel bir konuğumuz var" mesajını, "kral" etiketiyle paylaştı.

ÜSTÜ ARANDI.... Ancak yıldız futbolcu, 13 sezon boyunca alkışlar ve tezahüratlarla çimlerine çıktığı Old Trafford'a bu kez, her taraftar gibi üst aramasından geçerek girdi.

Wayne Rooney

16 KUPA KAZANDI... Bu fotoğraf İngiliz basınında büyük yankı uyandırdı. Yıldız futbolcu kariyerinin neredeyse tamamını geçirdiği Manhcester United'da 5'i Premier League zaferi olmak üzere toplam 16 kupa kaldırdı.

Michael Carrick ile birlikte Premier League, Fa Cup, Şampiyonlar Ligi, Lig Kupası, UEFA Avrupa Ligi ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı kazanan iki İngiliz futbolcudan biri unvanın da sahibi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER