GALATASARAY

Transfer bitti! Alan Carvalho Galatasaray için geliyor

Galatasaray, forvet konusunda somut bir adım attı ve transferde sona gelindi!

Transfer bitti! Alan Carvalho Galatasaray için geliyor

Çin’in Guangzhou Evergrande takımında oynayan Alan Carvalho’yu getirmek için Dubai’ye gitti.

Haftalardır transferi gündemde olan ve teknik direktör Fatih Terim tarafından çok istenen Brezilyalı hücum oyuncusuyla ilgili pürüzleri çözüp imza attırmak isteyen 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ile idari menajer Şükrü Hanedar önceki gece bu ülkeye uçtu. İkili, burada kamp yapan Çin ekibi Guangzhou Evergrande’nin Brezilyalı futbolcusu Alan’la son detayları masaya yatırdı.

Sambacı, Galatasaray’a gelmeyi kabul ederken, taraflar ödeme planı, imza parası, sözleşme süresi gibi detayları ele aldı. Buna göre 29 yaşındaki futbolcu ile 4.5 senelik anlaşmada karar kılındı. Yıllık 3.5 milyon euro verilecek olan Alan’a, 3.5 milyon euro da imza parası ödenecek. 

Bugün İstanbul'a geliyor
Brezilyalı futbolcunun kulübüne ise 4 milyon euro bonservis bedeli yatırılacağı dile getirildi. Albayrak ve Henedar ikilisi son bir pürüz daha çıkmazsa Alan Carvalho ile beraber bugün İstanbul’a gelecek.

Skorer bir isim
4 yıldır Çin’de bulunan futbolcu, geçen sezon gerekli performansı ortaya koyamadı. Brezilyalı futbolcu, Tianjin maçında rakibi Liu Yiming’e yaptığı sert müdahale sonrasında kırmızı kart gördü ve 8 maç ceza aldı. Bunun ardından uzun süre formasından uzak kalan Sambacı, geriye döndükten sonra 8 maçta 7 gol atarak skorer kimliğini yeniden ispatladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER