TRABZONSPOR

Trabzonspor'da Yusuf ve Abdülkadir'in daha çok yolu var

Kadıköy'de bir balıkçıda Hami Mandıralı ile karşılaşan yazarımız Selahattin Kınalı, Trabzonspor'un ligdeki durumu, yönetimi ve oyuncuları ile ilgili neler konuştuğunu sosyal medya hesabından okurlarıyla paylaştı.

Trabzonspor'da Yusuf ve Abdülkadir'in daha çok yolu var

Hami Mandıralı ile Kadıköy'de bir balıkçıda karşılaşan yazarımız Selahattin Kınalı sosyal medya hesabından konuştuklarını okurlarıyla paylaştı.

İşte Selahattin Kınalı'nın Hami Mandıralı ile konuştukları;

Kadıköy'de takıldığım mekanın bitişiğindeki balıkçıya Hami Mandıralı gelmiş, tesadüf ettik , seremoni sonrası ,haliyle , Trabzonspor'u konuştuk. (Yusuf, Abdüş ve Ünal Karaman üzerinden genel bir fotoğraf çekti 30 yıllık kardeşim) - Yusuf ve Abdülkadir'in daha çok yolu var!

YUSUF KENDİNİ GELİŞTİRMELİ

- Yusuf dikine oyunu daha çok denemeli ve adam eksiltme, çalım atma becerilerini geliştirmeli. Yıldız oyuncu adam eksiltir, Yusuf da yeteneklerini yana oynayarak değil, dikine oynayarak geliştireceğini ve onda bu yeteneğin Allah vergisi olarak olduğunu aklından hiç çıkarmamalı

- Trabzonspor, Pereira gibi coşkulu ve oyunun sürekli içinde olan , varlığıyla tüm takım kimyasını değiştiren yabancılar bulmalı.

- Abdülkadir güç kazandıkça çok daha iyi yerlere gelecektir. Dikine oyun iştahı ve doğal yetenekleri O'nu dünyanın en büyüklerine de taşıyabilir. Ama bunun ilk yolu da sadece saha içinde değil daha dışında da doğru bir duruş sergilemesidir.

ÜNAL KARAMAN İLE YOLA DEVAM EDİLMELİ

- Ünal abi (Karaman) çok iyi işler yaptı ve yapıyor. İstikrardan yana biri olarak Ünal hoca ile yola devam edilmesi şart.

-Stoperler, çok çalışması halinde iyi olacağına inandığım Hüseyin Türkmen dışında TS seviyesinde değil. Yeni sezonda en az 2 stoper şart.

-Ekonomik durum berbat, 1-2 isim dışında katkı yapan yönetici yok deniyor. Transfer zorunluluğu da gün gibi ortada. Allah Ağaoğlu yönetimine yardım etsin!

-Sosa, varlığı ve iyi niyetiyle takıma inanılmaz katkı veriyor. İtiraf ediyorum ki beni şaşırttı ve iyi ki de şaşırttı (beni de).

- TS'da en az ücrete çalışan TD ben oldum, komik bir rakamdı , Ünal hoca da cüzi bir paraya çalışıyor. Trabzon'un kendi evlatlarını değersizlestiriyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER