YENİ MALATYASPOR

Sadık Çiftpınar resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Kulübü, Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalandığını resmen açıkladı.

Sadık Çiftpınar resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe Kulübü, Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna kattığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile açıkladı.

26 yaşındaki stoper, sarı-lacivertli kulübün sosyal medyasında yer alan "Tribünlerde, hep dillerde!" marşının videosunun altına "Bu sevda bitmez gönüllerde" yazarken, Fenerbahçe Kulübü hesabı bu paylaşıma, "Yuvana hoş geldin Sadık Çiftpınar, omuz omuza nice zaferlere!" yanıtını verdi.

Sadık Çiftpınar, sosyal medya hesabındaki fotoğrafını da Fenerbahçe formalı fotoğrafıyla değiştirdi.

3,5+1 yıllık sözleşme..Fenerbahçe Kulübü, Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüz, savunma oyuncusu Sadık Çiftpınar ve kulübü Evkur Yeni Malatyaspor ile yapılan görüşmeler sonucunda futbolcunun bonservisiyle kulübümüze transferi konusunda anlaşma sağlamıştır. Bu bağlamda 1 Ocak 1993 doğumlu stoper ile 3,5+1 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sadık Çiftpınar ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, futbolcumuza Çubuklu ile başarı ve şampiyonluklar diliyoruz." denildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER