SPOR MAGAZİN

Ronaldo'nun eski sevgilisi Jasmine Lennard'dan çarpıcı açıklama

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Birleşik Amerikalı model Kathryn Mayorga'ya tecavüz ettiği öne sürülmüştü. Ronaldo'nun eski sevgilisi Jasmine Lennard'dan konuyla ilgili gündeme bomba gibi düşen açıklamalar geldi.

Ronaldo'nun eski sevgilisi Jasmine Lennard'dan çarpıcı açıklama

Juventus'un Portekizli süperstarı Cristiano Ronaldo'nun 2009 yılında Birleşik Amerikalı model Kathryn Mayorga'ya bir otel odasında tecavüz ettiğine yönelik iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü.

Kamuoyunda büyük yankı uyandıran konuyla ilgili olarak 33 yaşındaki futbolcunun eski sevgilisi Jasmine Lennard'dan gündem yaratacak açıklamalar geldi.

Fanatik'te yer alan habere göre, Lennard, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Kathryn Mayorga ve avukatlarına ulaşarak onlara Cristiano Ronaldo'ya karşı açtıkları davada yardım etme teklifinde bulundum. Davanıza katkıda bulunacağına inandığım bir bilgiye sahibim ve size yardım etmek istiyorum." sözlerini kullandı.

Ünlü kriketçi Alex Hepburn'den WhatsApp seks oyunu itirafı

Ronaldo'nun tüm hayatının yalanlar üzerine kurulu olduğunu ifade eden Lennard, yıldız futbolcu için "Lanet olası psikopat" ifadesini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER