SPOR MAGAZİN

Ronaldo ve İrina Shayk hakkında ortalığı karıştıracak iddia

Rus oyuncu Viktoriya Bonya bomba bir iddia ortaya attı.. Viktoriya Bonya açıklamasında "Cristiano Ronaldo ile Irina Shayk, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme bittiğinde ayrıldılar. Ronaldo'nun şu andaki kız arkadaşı da sözleşmeli." açıklamasında bulundu.

Aliye Tulum
Aliye Tulum[email protected]
Ronaldo ve İrina Shayk hakkında ortalığı karıştıracak iddia - Sayfa 1

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un Şampiyonlar Ligi'nde yaşadığı hüsran sonrası Cristiano Ronaldo ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. 

Ronaldo ve İrina Shayk hakkında ortalığı karıştıracak iddia - Sayfa 2

5 yıllık sözleşme imzalamışlar: Rus televizyoncu Viktoriya Bonya, Cristiano Ronaldo ve Irina Shayk’ın ilişkiye başlamadan önce 5 yıllık sözleşme imzaladığını ve mukavele süresi bitince ayrıldıklarını söyledi.

Ronaldo ve İrina Shayk hakkında ortalığı karıştıracak iddia - Sayfa 3

''Şimdiki kadınlar her şeyi yapmaya hazırlar'':Bonya, ”Cristiano Ronaldo ile Irina Shayk, 5 yıllık sözleşme imzaladı. Sözleşme bittiğinde ayrıldılar. Şimdiki kadınlar her şeyi yapmaya hazırlar.'' dedi.

Ronaldo ve İrina Shayk hakkında ortalığı karıştıracak iddia - Sayfa 4

''Gerçek bir aile ve gerçek bir koca isterdim'': Bonya şu ifadeleri kullandı; ''Ronaldo’nun şu andaki kız arkadaşı da bildiğim kadarıyla sözleşmeli. Ben böyle bir şeyi hayatta yapamazdım. Gerçek bir aile ve gerçek bir koca isterdim.”