SPOR MAGAZİN

Kebapçıda kavga eden Fatih Terim'in cezası belli oldu

İzmir Çeşme'de Selahaddin Aydoğdu, darp ettiği iddiasıyla ''basit yaralama'' suçundan hakkında dava açılan Fatih Terim'e 3 bin lira para cezası verildi.

Kebapçıda kavga eden Fatih Terim'in cezası belli oldu

Fatih Terim'in, Türkiye Futbol Direktörü olarak görev yaptığı dönem, damatları ve iki özel korumasıyla 16 Temmuz 2017'de, Çeşme Alaçatı'daki Yüzevler Kebapçısı'na giderek, mekan sahibi Selahaddin Aydoğdu'ya saldırdığı, daha sonra garsonların da karıştığı büyük bir kavga yaşandığı iddia edilmişti.

Çeşme'de Selahaddin Aydoğdu, darp ettiği iddiasıyla ''basit yaralama'' suçundan hakkında dava açılan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e 3 bin lira para cezası verildi.

Gazeteci Atilla Türker, geçtiğimiz aylarda ulaştığı her iki ismin de ifadelerini köşesine taşımıştı. İşte o kavgada yaşanan olaylar ve verilen ifadeler...

Selahattin Aydoğdu'nun kendisine küfür ettiğini ve bu yüzden tokatladığını söyleyen Fatih Terim'in ifadesi şöyle: "Evime misafir geldiğinde ücretiyle kebap yapmak suretiyle hizmet aldığım, beni gördüğü yerde 10 metre uzaktan önünü ilikleyip müsaade almadan masaya oturamayan ve bu surette tanıdığım Selahattin Aydoğdu isimli şahsı sorunu çözmek ve tarafları uzlaştırmak için aradım. Kendisi telefonda bana bu konunun beni ilgilendirmediğini söyledi ve akabinde 'Erkeksen buraya gel, gelmeyenin anasını s........' diyerek telefonu kapadı. Bunun üzerine ana gibi kutsal bir varlığa edilen bu galiz küfür nedeniyle çok sinirlendiğimden kendisini iki defa aradım fakat telefonlarımı zannediyorum korkudan açmadı. Bunun üzerine yanımda damatlarım ile arabaya atlayarak 3 saatte Alaçatı’daki dükkana gittik. Ben Selahattin Aydoğdu isimli şahsın dükkanının kapısındaki ortak alana gittim ve 'Beni çağırıyordun Selo, geldim' dedim. O benim oraya geleceğimi tahmin etmediğinden beni görünce korktu ve panikleyerek ‘Hocam müşteriler var, isterseniz içeride konuşalım' dedi. Bunun üzerine Selahattin Aydoğdu'ya önce yumruk attım ve hemen sonra da kendisini tokatladım."

"FATİH TERİM BENİ DARP ETTİ"

Olayın ertesi günü Fatih Terim'i dövdüğünü iddia eden Selahattin Aydoğdu'nun ifadesi ise şöyle: "Fatih Terim, damatları ve ismini bilmediğim biri ile gelerek, 'Ben geldim' dedi ve bana saldırdı, yumruk attı. Bana yumruk atan, darp eden ve hakaret eden Fatih Terim'den davacı ve şikayetçiyim. Benim bu yaşanan olaylardan dolayı iş yerimin imajı zedelenmiştir. 25 yıllık prestijimi olumsuz etkilemişlerdir, bu konuda da davacıyım."

BAHÇEKAPILI: SADECE TOKATLADI

Fatih Terim’in damadı Volkan Bahçekapılı: "Kayınpederimin, Selahattin Aydoğdu'yu tokatlaması dışında başkaca bir olay yaşanmamıştır"

Aşcı Deniz Horoz: "Özellikle Selahattin Aydoğdu isimli şahsa vurmak için sandalyeyi almadım. Kargaşa esnasında sandalye ile istemeden de olsa bu şahsa vurmuş olabilirim, hatırlamıyorum"

Fenerbahçe'ye baklavalı moral

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER