Yarım yıl yakından takip edilen ve alınan olumlu referanslar doğrultusunda transferi için düğmeye basılan Glowacki işinin sürekli uzaması Bordo-Mavililer'i kızdırdı.
İmza attırmak için yeniden Polonya'ya giden yönetici Mahmut Aksu'nun burada transfer ile ilgili muhatap bulamadığı öğrenildi.
Wisla Krakov'un başkanının İsviçre'ye gittiğini öğrenen ve sonuçsuz telefon temasından sıkılan Aksu da son teklifi iletip ülkeyi terk etti. Polonya kulübünde tek yetkilinin başkan olup, kendisinin de bu tip negatif tavırları transferi kilitledi.
31 yaşındaki stoper de oluşan tablodan hayli üzgün ama Trabzonspor tarafı kendileri açısından yapılacak daha fazla bir şey olmadığını oyuncunun kendisine iletti. Karadeniz ekibinin en fazla hafta başına kadar Wisla Krakov'dan somut bir yanıt istediği kaydedildi. İki takımın parasal anlamda ise 500 bin Euro'luk bir fiyat ayrılığı yaşadığı vurgulandı.
Trabzonspor'dan Glowacki resti!
Glowacki konusunda Wisla Krakov'un nazından bıkan Bordo-Mavililer son önerisini yapıp beklemeye başladı...

Glowacki konusunda Wisla Krakov'un nazından bıkan Bordo-Mavililer, son önerisini yaptı, beklemeye başladı. Polonya'daki yönetici Mahmut Aksu ise muhatap bulamadığı için ülkeden ayrıldı.