Aksoy yaptığı açıklamada, hafta sonu oynayacakları Çankaya Belediyesi ANKA karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu, karşılaşmanın hem kendileri hem de rakipleri için play-off'a kalma mücadelesi şeklinde geçeceğini vurguladı.
Tüm hazırlıkların galibiyet üzerine yapıldığını kaydeden Aksoy, şunları söyledi:
''Bu karşılaşmadan 3 puan alarak play-off'a kalmayı garantilemek istiyoruz. Çok sıkı hazırlanıyoruz. Sporcularımız da bu karşılaşmanın önemini biliyorlar. Kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımızın da desteği ile galip gelerek 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz.''
Aksoy, Çankaya Belediyesi ANKA karşılaşmasından sonra deplasmanda Maliye Milli Piyango ile ligin son karşılaşmasını ise kendi sahalarında Galatasaray ile yapacaklarını belirterek, ''Kalan 3 maçımızdan 3 puan almamız durumunda play-off'u garantilemiş olacağız'' diye konuştu.
