Galatasaray, 2009-2010 futbol sezonu ikinci devresi hazırlık çalışmalarını bu sabah saat 10.30'da Mardan Spor Kompleksi'nde basına ve taraftara açık olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü.
İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Galatasaray, çalışmalarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Frank Rijkaard yönetimindeki antrenman, ısınma koşusu ve açma germe çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ilk bölümünde topsuz kondisyon çalışmaları gerçekleştirildi. Kaleciler, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde takımdan ayrı bir çalışma yaptılar.
Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenmanın ana bölümünde ise kalecilerin de katıldığı topla kondisyon çalışmaları yapıldı.
Çek golcü Milan Baros, salonda fizyoterapistler eşliğinde çalışmalarını sürdürürken, Sabri Sarıoğlu tedavisinin ardından fizyoterapistler eşliğinde, Emre Güngör ise takımdan ayrı olarak çalıştı.
Soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlanan antrenmanın ardından oyuncular kamp yapılan Concorde de Luxe Resort'e geçtiler.
Bu arada Sarı-kırmızılıların antrenmanını kulüp başkanı Adnan Polat da izledi.
Galatasaraylı futbolcular, akşam idman yapmadılar ve"Avatar" adlı sinema filmini izlemeye gittiler
Galatasaraylılar Avatar'ı izledi
Galatasaray Futbol Takımı, 2009-2010 futbol sezonu ikinci devresi hazırlık çalışmalarına ara vererek sinemaya gitti..
