Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yarın yapacağı lig maçının hazırlıklarını tek antrenmanla tamamlayarak kampa girdi.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmanda, dünkü antrenmanda sol kasığında zorlama nedeniyle çalışmayı yarıda bırakan Gökhan Gönül, sol arka alt adalesinde zorlanma olan Lugano ve tedavisi süren Emre'nin takımla birlikte koştuktan sonra tesislerde çalıştıkları kaydedildi.

Koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenmanda futbolcuların, 3'erli gruplar halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından çabukluk ve taktiksel çalışmalar yaptıkları ifade edildi.

Antrenmana tedavisini Almanya'da sürdüren Özer ve tedavisine tesislerde devam edilen Ertuğrul'un katılmadığı, Güiza'nın ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile birlikte takımdan ayrı çalıştığı belirtildi.

Sarı-lacivertliler, antrenmanın ardından tesislerde kampa girdi.