Santrfor ve sol açık isteyen Fatih Terim'den Galatasaray yönetimine mesaj var: "Almış olmak için oyuncu istemiyorum. Artık son 10 güne giriyoruz." 
 
 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Slovenya kampındaki açıklamalarından satır başları:

"Engin'i çok fazla yakından tanımıyorum. Hocaların sabrı ve anlayışı çok fazladır. Zaten biz böyle olmasaydık şu anda bir çok isim bu noktada olmazdı. Önemli olan bu sabrın ve anlayışın limitini zorlamasınlar.  
 
Transferde yazılan isimler için tepki gösteriyordum ama artık göstermiyorum. Kabul edelim ki bu isimlerden bazıları bir şekilde çıkyor. Forlan, Reyes ve Ujfalusi paketi için A. Madrid ile el sıkışmamıza rağmen iki oyuncunun transferi gerçekleşmedi. Transferde son dakikalar, saniyeler bile çok önemli.  
 
Artık son 10 güne giriyoruz. Ben almış olmak için oyuncu almıyorum, dikkatli davranıyorum. Transfer olmaza Milan Baros ve Elmander'e güveniyorum. Yola onlarla da devam ederiz."