Sivasspor Teknik Direktörü Muhsin Ertuğral, 3-0 galip ayrıldıkları Gaziantepspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ''Daha yapacak çok şeylerimiz var'' dedi.

Takımın yaşadığı strese değinen Ertuğral, ''İlk yarıda gördüğünüz gibi bir hayli stresliydik, üzerine gidemedik. Gaziantepspor'un çok iyi organize olduğunu, ön blokta çok çabuk top yaptığını gördük, boş alanlarını da analiz ettik'' dedi.

Başarısız sonuçlar nedeniyle takımın yaşadığı stresin insanın beynini çok zorladığını anlatan Ertuğral, takımının başarısız sonuçlar nedeniyle kendiyle barışık olmayan, çok zor durumda olan bir takım haline geldiğini belirterek, ''Zannediyorum bugün golden sonra birden bire güzel futbol oynamaya başladık, göze hoş gelen top yapmaya başladık. Organizasyon açısından çok iyiydik. Skor 2-0 iken Gaziantepspor 1-2 pozisyon yakaladı. Direkten dönen bir top vardı'' diye konuştu.

Futbolcularını galibiyetten dolayı tebrik eden Ertuğral, ''Futbolcu arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum, çünkü hakikaten 1-0'dan sonra iyi top oynamaya başladık, iyi organize olduk. Cihan'ın oyuna girmesi zannediyorum bizim daha da atak oynamamızı, daha da rakibin önüne gitme şansımızı getirdi'' dedi.

Uğur'un çok şanssız bir sakatlık geçirdiğini ifade eden Ertuğral, ''Zedelenme var, kolu çıktı, tekrar yerine girdi'' dedi.

Mehmet Yıldız'ın yarın tedavi için Almanya'ya gideceğini belirten Ertuğral, golcü oyuncunun tedavisinin ardından idmanlara başlayacağını, Abdurrahman Dereli'nin ise bu hafta takımla birlikte idmanlara katılacağını söyledi.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Jose Couceiro ise şunları söyledi:

''Bence ağır bir yenilgi aldık. İlk yarı oyunun kontrolü elimizdeydi. Sivas'ın duran toplarla gol arayacağını biz konuşmuştuk. İkinci yarı 2 korner ve iki tane ikinci top hatasından golü yedik, ama daha sonra toparlandık. Şanslarımız da oldu tekrar maçı çevirmek için. Ama futbolda tabi golü atan kazanıyor. Sadece toparlanmamız gerekiyor ve Çarşamba günkü Denizlispor maçına konsantre olup kupada devam etmemiz lazım.''