Emre, görüntüler incelenerek PFDK'ya sevkedilmesi halinde PFDK Disiplin Talimatı 40. maddesine göre; 2 ila 5 maç arasında bir cezayla karşı karşıya kalacak. Tecrübeli futbolcunun alt sınır olan 2 maç resmi müsabakadan men cezası alması bekleniyor.
MEIRELES'E CEZA KESİLMİŞTİ
Akşam'ın haberine göre; Geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 33. haftasında oynanan olaylı Galatasaray Fenerbahçe derbisinde oyundan çıktıktan sonra yaptığı hareketlerine, yayıncı kuruluşun görüntüleri izlenerek ceza kesilmişti.
PFDK Disiplin Talimatı 40. maddesi;
(1) TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan;
(a) Futbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası,
