Bursaspor'un, İngiltere'de Birmingham City forması giyen 26 yaşındaki futbolcu Larsson ile ilgilendiği, geçtiğimiz hafta yardımcı antrenör Mutlu Topçu'nun bu futbolcuyu izlediği ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a rapor getirdiği iddia edildi.

İngiltere'de Birmingham City forması giyen 26 yaşındaki futbolcu Sebastian Larsson İsveç medyasına Türkiye hakkında bilgi topladığını söylediği iddia edildi.

Bursaspor'la nikah tazeleyen teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezon kadrosu için çalışmalarına başladı. Hafta içinde yardımcısı Mutlu Topçu'yu yurt dışına gönderen Sağlam'ın yeni gözdesinin İsveçli Sebastian Larsson olduğu iddia edildi.

İngiltere'de Birmingham City forması giyen 26 yaşındaki futbolcunun da, ülkesinde yayın yapan gazeteleri Türkiye hakkında bilgi topladığını, Bursaspor, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.

İngiliz ekibiyle sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 26 yaşındaki oyuncu, ön libero ve orta sahanın sağında görev yapıyor. Larsson, Birmingham City formasıyla 148 maçta 15 gol attı. 3 sezon Arsenal'de de oynayan İsveçli oyuncu, İsveç Milli Takımı'yla çıktığı 29 maçta 1 gol attı.