Ankaragücü Spor Kulübü'nde sabah başlayan antrenman krizi akşam yapılması beklenen çalışmalarda da sürdü. Tesislere futbolcular ve teknik heyetten kimse gelmedi. Basın mensupları da tesise alınmadı.

Ankaragücü'nde Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın ve yönetimin ayrı antrenman programları belirlemesiyle başlayan kriz artarak sürüyor. Sabah yönetimin ilk antrenmanın yapılmayacağını açıklamasının ardından akşama alındığı söylenen antrenmana kimse gelmedi. Basın mensuplarının beklediği Sarayköy tesislerine, belirtilen saatte antrenman için hiçbir futbolcu ve teknik ekip katılmadı.

Hikmet Karaman'ın sözleşmesinde 'Teknik ekip antrenman saatlerine belirlemekte serbesttir' ibaresine rağmen yönetimin antrenman saatine değiştirmesi üzerine tesislerdeki son durum Karaman tarafından notere tespit ettirilmişti.
Görüntü almak için tesislere giden basın mensupları Sarayköy'deki güvenlik görevlileri tarafından tesislere alınmadı. Basın mensupları sabah da tesislere alınmamıştı.