GALATASARAY

Galatasaray - Bolu maçı ne zaman? Hangi tarihte oynanacak?

Boluspor ile Galatasaray arasında bugün saat 19.50'de oynanması planlanan Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ilk maçı, 'kötü hava koşulları ve elverişsiz saha zemini' gerekçesiyle ertelendi.

Galatasaray - Bolu maçı ne zaman? Hangi tarihte oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanması planlanan Boluspor-Galatasaray maçı, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarına ertelendi. İşte karşılaşmayla ilgili son dakika bilgileri ve detaylar...

Boluspor - Galatasaray maçı ne zaman oynanacak?

Hava koşulları nedeniyle ertelenen mücadele yarın oynanacak. Maçın başlama saatini ilerleyen saatlerde Türkiye Futbol Federasyonu açıklayacak. Karşılaşmanın ATV ekranlarından yayınlanması bekleniyor.

Karşılaşmanın rövanşı 22 Ocak Salı günü İstanbul’da oynanacak.

Devre arası kamp döneminde iki hazırlık maçı yapan Galatasaray Eskişehirspor ile 3-3 ve Leipzig ile de 1-1 berabere kalmıştı. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in Boluspor maçında bazı genç futbolculara da şans vermesi bekleniyor.

Galatasaray'ın Boluspor maçı kamp kadrosu...

Mariano Ferreira, Maicon Roque, Ahmet Çalık, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, Batuhan Şen, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Yunus Akgün, Atalay Babacan, Gökay Güney, Ozan Kabak, Celil Yüksel, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

Muslera’ya özel izin

Galatasaray’ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Boluspor’la oynanacak kupa maçının kadrosuna alınmadı. Tecrübeli eldiven, Terim’in verdiği özel izinle dinlenecek.

Golcü yine Sinan Gümüş

Beklenen forvet transferini bir türlü yapamayan Galatasaray’da, bugünkü kupa maçında sahaya yine Sinan Gümüş’ün santrfor pozisyonunda çıkması bekleniyor. Genç oyuncu, Leipzig ile oynanan özel maçta 1 asist yapmasına rağmen etkisizdi.

Gençler için yeni fırsat

Takımdan üst üste ayrılan futbolcular ve yerine yapılamayan takviyeler, genç futbolculara fırsat doğurdu. Teknik patron Terim, özellikle kupa maçlarında altyapıdan yetişen oyuncularını oynatmayı planlıyor.

Tuncay Şanlı geri dönüyor

Bolu ligde son haftalarda kazanamıyor

Boluspor Türkiye Kupası'nda sırasıyla Payasspor, Şile Yıldızspor ve Van Büyükşehir Belediyespor'u mağlup etmişti. Spor Toto 1. Lig'e çok iyi başlayan ancak daha sonra düşüşe geçen ve Boluspor ilk yarıyı 28 puanla yedinci sırada tamamladı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER