2014 DÜNYA KUPASI FOTO GALERİ

Arjantin İsviçre maçı fotoğrafları

Arjantin İsviçre maçı fotoğrafları Dünya Kupası 2014 son 16 turunda eşleşen Arjantin ile İsviçre, tarihlerinde 7. kez karşı karşıya geldi

Brezilyalıların havuz sefası

Brezilyalıların havuz sefası Brezilyalı futbolcular antrenman ve maç yorgunluğunu havuza girerek atıyor.

En çok aranan 11

En çok aranan 11 Google, Dünya Kupası'nda en çok aranan 11'ini açıkladı.

119. dakikayı vücuduna kazıdı

119. dakikayı vücuduna kazıdı Brezilya ile Şili arasında oynanan karşılaşmanın 119. dakikası futbol tarihinin unutulmazları arasında yerini almıştı.

Almanya Cezayir maçı fotoğrafları

Almanya Cezayir maçı fotoğrafları 2014 Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Almanya, Cezayir'i yenerek Çeyrek Final'e yükseldi

Fransa Nijerya maçı fotoğrafları

Fransa Nijerya maçı fotoğrafları Dünya Kupası F Grubu'ndan 2. olarak çıkan Nijerya, son 16'da Fransa ile karşı karşıya geldi.

Dünya Kupası güzelleri büyülüyor

Dünya Kupası güzelleri büyülüyor Brezilya'da büyük bir heyecanla devam eden 2014 Dünya Kupası Turnuvası'nda tribünlerin dikkat çeken güzellerini sizler için derledik..

Robben sosyal medyayı salladı

Robben sosyal medyayı salladı Meksika maçında kendisini yere atan Robben'in yaptığı bu hareket birbirinden komik capsleri de beraberinde getirdi.

Sneijder'den Hollanda için kritik gol

Sneijder'den Hollanda için kritik gol Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Meksika karşısında attığı gol ile ülkesini Dünya Kupası'nda tuttu.

Kosta Rika - Yunanistan maçından kareler

Kosta Rika - Yunanistan maçından kareler Dünya Kupası 2. turunda Kosta Rika normal süresi 1-1 biten maçta penaltılar sonucunda Yunanistan'ı yenerek çeyrek finale yükseldi.

TREND HABERLER