2014 DÜNYA KUPASI FOTO GALERİ

O fotoğrafının sırrı çözüldü!

O fotoğrafının sırrı çözüldü! 1982 Dünya Kupası'nda Belçikalı 6 futbolcunun Maradona'yı durdurmaya çalıştıkları efsane pozisyonun hiçte göründüğü gibi olmadığı ortaya çıktı.

Rakamlarla kupanın golcüleri

Rakamlarla kupanın golcüleri Tarihin en gollü Dünya Kupalarından birisi oynanırken, bu gol yağmurunda tabii ki golcülerin rolü de çok büyük

Brezilya'da boyama sanatı

Brezilya'da boyama sanatı Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası'nda dünyanın dört bir yanından gelen taraftarlar oldukça renkli görüntüler oluşturuyor.

Dünya Kupası için yapılan köprü çöktü

Dünya Kupası için yapılan köprü çöktü Brezilya'nın Belo Horizonte kentinde FIFA Dünya Kupası için yapılan bir köprü çökerken, 2 kişinin öldüğü, 20 kişinin ise yaralandığı açıklandı.

Dünya Kupası'nın en güzel muhabirleri

Dünya Kupası'nın en güzel muhabirleri Dünya Kupası'nın bayan muhabirleri güzellikleriyle büyülüyor

Seks varsa futbol da var

Seks varsa futbol da var 2014 Dünya Kupası kampında futbolcularına seksi yasaklayan ülkeler elendi.

Brezilya 2014'te kırılan beş rekor

Brezilya 2014'te kırılan beş rekor Brezilya 2014 Dünya Kupası tarihindeki en heyecanlı turnuvalardan biri olarak gösteriliyor ve rakamlar da bunu kanıtlıyor.

Herrera'nın bu kadar sevilmesinin 9 nedeni

Herrera'nın bu kadar sevilmesinin 9 nedeni Meksika'nın teknik direktörü renkli kişilik Miguel Herrera'nın bu denli sevilmesinin 9 nedeni.

119. dakikayı vücuduna kazıdı

119. dakikayı vücuduna kazıdı Brezilya ile Şili arasında oynanan karşılaşmanın 119. dakikası futbol tarihinin unutulmazları arasında yerini almıştı.

Belçika ABD maçı fotoğrafları

Belçika ABD maçı fotoğrafları Dünya Kupası 2. turunda Belçika ile ABD karşılaştı.

TREND HABERLER