GALATASARAY

Fatih Terim'den transfer açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Garry Rodrigues'in son durumu ve kulübün transfer politikası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den transfer açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medyadan paylaştığı videoda, Garry Rodrigues ve takıma yapılacak takviyeler hakkında açıklamalarda bulundu.

"Garry Rodrigues'e izin verdim"...Suudi Arabistan kulübü Al İttihad'ın talip olduğu Rodrigues için Terim, "Aramızdan ayrılacak, görüşmeleri süren oyuncularımız var. İhtiyaç listemizde görüşmeleri süren aramıza katılacak olanlar da var. Örneğin, Garry Rodrigues'e transfer görüşmesi için izin verdim. Sonucunu henüz bilmiyoruz ama anlaşma sağlanırsa vedalaşacağımız isimlerden birisi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Garry Rodrigues'i KAP'a bildirdi!

"Forvet, stoper, kanat..."..Eren Derdiyok ve Serdar Aziz ile yollarını ayırdıklarını daha önce açıklayan Terim, yapılacak transferlerle ilgili olarak şunları söyledi; "Forvet ve stoper mevkileri dışında belki bir kanat oyuncusu ve bir orta saha oyuncusunu takıma dahil edebiliriz. Bunların anlaşmaları resmi kanallarımızdan duyurulacaktır."

 
"Falcao, Luiz Felipe, Emre Mor..." ."Falcao, Luiz Felipe, Emre Mor, Miranda ve Smolov gibi isimler duyuyorum ve hatta okuyorum. Özellikle sosyal medya bu konuda sabır sınırlarını zorlamaya başladı. Bu hesaplar sizi aldatıyor, bu hesaplar sizi kandırıyor. Bu ve benzeri insanları hayatınızdan çıkarın."

Yorumlar
TREND HABERLER