GALATASARAY

Fatih Terim'den çarpıcı sözler! Maçın favorisi...

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Benfica ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den çarpıcı sözler! Maçın favorisi...

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Benfica ile karşılaşacak Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"Dezavantajlı bir skorla çıkıyoruz. İlk maçta topun genelde bizde kaldığı bir maç oynadık, topu geri alma süremiz 7 saniye, çok ciddi bir değer. Benfica mücadele gücünü yüksek tutan bir takım, bu disiplinde ilk maçı iyi kontrol etti."

"Yapılan algıya aldırış etmemek lazım. İşte 5 oyuncu oynamadı, 6 oyuncu gelmedi. Baktığınızda Gelson Fernandes, Cervi... Bunların hepsi bu takımın değerli oyuncuları, çok kaliteli. Bazılarını ilerleyen günlerde çok değişik yerlerde de görebiliriz, öyle oyuncular."
 
"Çok da merak etmiyorum"
"Benfica'nın hangi 11'le geleceğini çok da merak etmiyorum. Önemli olan bizim ne yapacağımız, Galatasaray'ın ne yapacağı. Biz, Benfica'yı oyuncularımıza anlattık. Şunu özellikle vurgulamak istiyorum ki Benfica'da hangi oyuncu değişirse değişsin çok da bir şey değişmez"
 
"UEFA'dan yediğimiz cezalar sebebiyle..."
Benfica 2-1 gibi avantajla sahaya çıkacak. 1-0 da bize yetmiyor, çok kolay bir şey değil. Kadrosu daha derin olan daha avantajlı oluyor. Bizim UEFA'dan yediğimiz cezalar sebebiyle kadromuz kısıtlıydı, şimdi daha da kısıtlı.
 
"Maçın favorisi Benfica"
Maçın favorisi Benfica görünüyor ama bizim de kaybedecek çok bir şey yok. Kazanırsak yolumuza devam ederiz.
 
"Kendi içimizde yaptığımız mücadeleyi, dışarıda Avrupalılar ile yaparsak, çok daha başarılı olacağız. Küçük başarılarla yetinmemek lazım, daha büyüklerini almak lazım. Muhakkak ki bizim aldığımız başarılar önemli ama ömür boyu onları anlatmamak lazım."
 
Marcao: "Onların oyun tarzı hep aynı"
Mücadele öncesi konuşan Marcao, "Çok güçlü bir takımla oynuyoruz. Benfica'da değişiklikler olacaktır ama onların oyun stili değişmiyor. Onların oyun tarzı hep aynı. Deneyimli oyuncularla maç çok başka oluyor. Galatasaray olarak biz bu maça hazırız ve eminim ki bu turu geçeceğiz." ifadelerini kullandı.
 
"Pas yapmalarına izin vermemeliyiz"
"Benfica hücumda çok hızlı bir takım. Çok yakın olmalı ve pas yapmalarına izin vermemeliyiz. Nerede duracağımızı iyi bilmeliyiz. Birbirimize çok yakın oynamalıyız."

Yorumlar 1 yorum
TREND HABERLER