GALATASARAY

Faruk Süren'den Dursun Özbek'e seçim iptali çağrısı!

Galatasaray eski başkanlarından Faruk Süren, sarı-kırmızılıların gideceği seçimle ilgili olarak iptal edilsin çağrısında bulundu. Süren ayrıca Arda Turan'la ilgili açıklama yaptı.

Faruk Süren'den Dursun Özbek'e seçim iptali çağrısı!

Galatasaray eski başkanlarından Faruk Süren, ocak ayı Divan Kurulu Toplantısı sonrasında TRT Spor'a açıklamalar yaptı. Süren, bu seçim kararının geri çevrilmesi gerektiğini dile getirdi.

Süren, "Bugünkü toplantının amacı, olağanüstü seçim için aday olanların konuşması üzerineydi. Bu seçimin gerekçeleriyle birlikte mayıs ayında olması lazım. Sayın Özbek'in öne sürdüğü seçim gerekçeleri kabul edilebilir değil. Seçim kararını almadan önce güvenoyu da aldı. Seçim kararı alırken de 'Büyük anlaşmalarım var' diyor. Florya ve Riva ile ilgili anlaşmaları kişilerle değil, kurum ile yapıldı. O olmazsa başka biri gelir. Böyle eften püften sebeplerle seçim olmaz." ifadeleri kullandı.

Faruk Süren

SEÇİM İPTALİ ÇAĞRISI!: Başkan adaylarından Mustafa Cengiz'in seçilirse Mayıs 2018'de bir seçim daha gerçekleştireceğini açıklaması üzerine konuşan Süren, "Ben de Mustafa bey gibi mayısta seçim görüşünü destekliyorum. Tüzüğümüze göre olağanüstü kararı geri çevirebilirler. En iyisi Dursun başkanın bu kararı geri çevirmesi, yapması gerekiyor bence. Bir sürü polemiği kesmiş olacak ve herkes, mayısa kadar hazırlanır. Bu seçimi iptal ederse daha iyi bir karar almış olacağını düşünüyorum. Söylemleri ile sonuçlar bağdaşmıyor. Bu kararını iptal etsin." dedi.

ARDA TURAN YORUMU: Süren son olarak Medipol Başakşehir'e transferi gündemde olan milli futbolcu Arda Turan'la ilgili de konuştu. Fatih Terim'in kin tutmayacağını vurgulayan Süren, "Arda Turan bizim evladımız, hakikaten bizim çocuğumuz. Onun Galatasaraylı oluşunu yüreğinden koparamazsınız. Galatasaray şu an tereddüt içerisinde. Adamın da kendisini göstermesi lazım. Başakşehir de Barcelona ile anlaşmış. Arda'nın fubol oynaması lazım. Barcelona'da da antrenör oynatmıyor. Arda Turan da bu yaşta futbolu bırakacak değil ya! Galatasaray'da da bu yönde hareket olmadığına göre... Fatih Hoca kin beslemez. Birisi hoca birisi de talebe. Öpüşürler ve gider. Başakşehir'de oynamak hakkıdır ve başarılar da dilerim." yorumunda bulundu.

Yorumlar
TREND HABERLER