2018 Fıfa Dünya Kupası Avrupa Elemeleri

A Milli Futbol Takımı Antalya'da toplandı

A Milli Futbol Takımı Antalya'da toplandı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda İzlanda ve Finlandiya ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, Antalya'da toplandı.

Finlandiya-Türkiye maçına yoğun ilgi! Bilet kalmadı

Finlandiya-Türkiye maçına yoğun ilgi! Bilet kalmadı A Milli Futbol Takımı'nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'nda Finlandiya ile 9 Ekim'de deplasmanda oynayacağı maçta Türk taraftarlar için ayrılan biletlerin tamamının satıldığı duyuruldu.

Eljif Elmas'a milli davet

Eljif Elmas'a milli davet Fenerbahçe'nin anlaştığı ancak resmi sözleşme imzalamak için FIFA'nın kararını beklediği futbolcu Eljif Elmas, Makedonya Milli Takımı aday kadrosuna alındı.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde sonuçlar

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde sonuçlar Avrupa kıtasından katılacak 13 ekibin belli olacağı elemelerde, C, E ve F Grubu'nda 9 maç daha yapıldı.

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde sonuçlar

2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde sonuçlar 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde 6. hafta maçlarında gecenin sonuçları..

Fransa-İspanya maçında VAR uygulaması test edildi

Fransa-İspanya maçında VAR uygulaması test edildi Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçında, Video Yardımcı Hakem uygulamasından yararlanıldı.

TREND HABERLER
TREND HABERLER