2016 Rio Olimpiyatları

Mete Gazoz Dünya Kupası'nda göğsümüzü kabarttı

Mete Gazoz Dünya Kupası'nda göğsümüzü kabarttı Türkiye ve dünyaya adını 2016 Rio Olimpiyatları'nda duyuran milli okçu Mete Gazoz, Berlin'de düzenlenen Dünya Kupası'nda da altın madalya alarak başarısını devam ettirdi.

Olimpik atlet havuzda ölü bulundu

Olimpik atlet havuzda ölü bulundu 2016 Rio Olimpiyatları'nda Peru adına yarışan David Torrence, ABD'nin Arizona eyaletinin Scottsdale kentindeki bir sitenin havuzunda ölü bulundu.

Ünlü yüzücünün yalanı ortaya çıktı 5 parasız kaldı

Ünlü yüzücünün yalanı ortaya çıktı 5 parasız kaldı 2016 Rio Olimpiyatları'nda gasp edildiğini söyleyen fakat öyle olmadığı anlaşılan Ryan Lochte, önemli bir sponsorunu kaybetti.

Rio'ya damgasını vuran fotoğraf

Rio'ya damgasını vuran fotoğraf 2016 Rio Olimpiyatları'nda dün Mısır ile Almanya arasında oynanan plaj voleybolu maçında ilginç bir görüntü ortaya çıktı.

Dünya bu görüntüleri konuşuyor!

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! 2016 Rio Olimpiyatları için Brezilya'ya giden spor severlerin, gaspçılar tarafından saldırıya uğradığı görüntüler şok etkisi yarattı.

Rio'da pistin dengesi değişti

Rio'da pistin dengesi değişti 2012 Londra Olimpiyatları ile kıyaslandığında 2016 Rio Olimpiyatları'nda yarışacak Atletizm Milli Takımı'nın kadrosunda önemli değişiklikler dikkati çekiyor.

Galatasaraylı milli yüzücüye çirkin saldırı!

Galatasaraylı milli yüzücüye çirkin saldırı! Milli yüzücü Halime Zülal Zeren'in babası olan Zihni Zeren, kızının hakkının yendiğini öne sürerek, Rio Olimpiyatları kafilesinde yer alan Galatasaraylı yüzücü Ekaterina Avramova'ya sözlü saldırıda bulundu ve tehdit etti.

TREND HABERLER
TREND HABERLER